Ifo-chef
Hylte:2019:10

Välkommen till oss i Hylte!
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsuppgifter
Hylte kommun, arbets- och näringslivskontoret söker en IFO-chef.

Du kommer att vara en stor tillgång i arbetet med att samordna och utveckla verksamheten inom ekonomiskt bistånd, missbruk, öppenvård, våld i nära relation och integration.

Som IFO-chef ansvarar du för kommunens individ- och familjeomsorg. Du har även ansvar för budget, personal och arbetsmiljö inom IFO. Du ansvarar också för att leda, styra och följa upp verksamheten i linje med gällande lagstiftning och upprättade mål. I rollen som IFO-chef arbetar du nära kontorschef, arbets- och näringslivsnämnd och utskott. Du ingår dessutom i arbets- och näringslivskontorets ledningsgrupp och bidrar till den strategiska utvecklingen av organisationen.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad socionom, beteendevetare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta som ledare och har god förmåga att leda samt att fatta och förmedla beslut. Du har även erfarenhet att arbeta med myndighetsutövning och att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och kan upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som externa eller interna samarbetspartners. Det är viktigt att du är väl förtrogen med de styrdokument som reglerar verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträde
Juni 2019 eller efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-02-22

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Christer Grähs, Arbets-och näringslivschef, 0733-71 80 44

Kontaktperson - SSR
Malin Matsson
Telefon. 0731-48 94 80


 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf