Familjehemssekreterare till IFO Barn och unga
Hylte:2019:14


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess 1300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

IFO Barn och Unga

IFO Barn och Unga är en del av Hylte kommuns socialtjänst. Vi har idag en uppdelning med utredning barn och unga, öppenvård och öppen förskola, utredning ensamkommande barn, familjerätt och familjehem, administration samt två 1:e socialsekreterare. Vi värnar om varje medarbetares arbetsmiljö.

Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. Du får ett varierande arbete med frihet under ansvar och möjlighet att påverka. Som nyanställd får du en introduktion för att känna dig trygg i din nya roll. Alla medarbetare får extern handledning och vi tycker att det är viktigt att varje medarbetare får möjlighet att utveckla sig.

 

En av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en ny kollega för ett längre vikariat. Därefter finns det stora möjligheter för dig att vara kvar i verksamheten om vi trivs med varandra.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du ansvarar för rekrytering och utredning av familjehem, jourhem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner. Du har även ett ansvar för att ge familjehem och jourhem stöd och hjälp i sitt uppdrag. Du har ett nära samarbete med två socialsekreterare som följer de familjehemsplacerade barnen. I teamet finns även en 1:e socialsekreterare som ansvarar för vardagsnära arbetsledning och stöd.

 

Kvalifikationer:

Vi söker en socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. På grund av arbetets karaktär krävs att du har god förmåga att samarbeta och bygga sociala relationer. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Vikariat till 2020-08-31

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2019-03-03

 

Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningsperioden så vänta inte med att lämna in din ansökan.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Sofie Matovic  Enhetschef,
sofie.matovic@hylte.se

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

Fackförbundet SSR, Aferdita Gashi, nås via kontaktcenter 0345-180 00


Övriga upplysningar

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan 


Visa annons som pdf