Grundskollärare, åk 1-3
Hylte:2018:24

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser.  För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Skolan i Hylte kommun är inne i ett spännande utvecklingsskede i vilket skolutveckling på vetenskaplig grund och kompetensutveckling i samarbete med Umeå universitet och högskolorna i Halmstad och Jönköping  är en viktig del. Stärkt pedagogiskt ledarskap, digitalisering och satsningar inom elevhälsan är några andra huvudprocesser.  Vi vill rusta våra barn med tillit, kunskaper, framtidstro och livsdrömmar.

Kinnareds F-6-skola är en liten mångkulturell landsbygdsskola som präglas av närhet i relationerna mellan elever och lärare och närhet till det omgivande samhället. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är behörig att undervisa i årskurs 1-3 och som har ett medvetet språkstärkande arbetssätt. I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten. Att möta varje elev där hen befinner sig är en självklar utgångspunkt i din undervisning.

Vi vill att du präglas av nyfikenhet i ditt möte med eleverna och att du, i samarbete med andra, skapar förutsättningar för ett klassrumsklimat där eleverna känner så stark tilltro till sig själva, sitt värde och sina kunskaper att är nyfikna på att möta det nya – ny kunskap, nya människor och nya utmaningar.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i åk 1-3

Då arbetet bygger på nära samarbete med kollegor, rektor och vårdnadshavare är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Att arbeta effektivt för att nå gemensamma mål är en del av din vardag.

I uppdraget ingår att tillsammans med andra hitta kreativa och flexibla lösningar för att möta individens och gruppens behov samt att skapa former för reellt inflytande för eleverna i skolan.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
Heltid 

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-03-13


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rebecka Vesterlund, rektor, 0731-47 25 32


Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142

Kommunal exp.: 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf