Sommarfritidsledare i Hylte kommun
Hylte:2018:26

Är detta Sveriges roligaste sommarjobb? Det tycker vi!

 

Under sommarlovet 2018 kommer Hylte kommun att anordna sommarlovsaktiviteter för barn och unga 6-15 år. En sommarfritidsgård kommer att vara öppen dagligen och utöver det kommer olika roliga aktiviteter att arrangeras! Därför söker vi nu sommarfritidsledare som kan ansvara för detta. Verksamheten ska genomsyras av ett härligt och varmt bemötande som utgår från en schysst människosyn och en stabil värdegrund! Är du den vi söker?


Arbetsuppgifter
Som sommarfritidsledare i Hylte kommun är du ansvarig för att driva verksamheten på sommarfritidsgården. I dialog med befintliga fritidsledare samt barnen och ungdomarna planerar och genomför du sedan såväl ett stående schema som spontana och tillfälliga aktiviteter. 

 

Då vi vill att fritidsgården ska attrahera barn och ungdomar med olika intressen är det viktigt att vi aktivt skapar aktiviteter som passar olika personer. Ett viktigt fokus för dig blir att se till att alla känner sig trygga och välkomna samt hitta på många roliga aktiviteter! Du skall fungera som en inspiratör och god förebild för de barn och ungdomar som besöker fritidsgården.Personlighet, utbildning och bakgrund
Vi söker dig som är initiativrik och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang i frågor som rör barn och ungdomar, vilket du kan förmedla på ett entusiasmerande sätt! Du är lyhörd och prestigelös och du har lätt för att skapa förtroende hos människor i din omgivning samtidigt som du tydligt skiljer på det privata och professionella. Du är trygg i dig själv och allas lika värde är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du är student inom pedagogik eller har annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som passande. Utöver detta är det meriterande med någon form av övrigt intresse som kan komma till nytta i verksamheten. Körkort är ett stort plus.

 

I och med att arbetet rör barn och unga så begär vi ett utdrag ur Polisens belastningsregister inför anställning.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.Anställningsform/Varaktighet
2 st. Sommarjobb

 

Omfattning

100 %

Arbetstiden är vardagar, mestadels dagtid.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Vecka 24

Tidsbegränsad t.o.m.

Sommarlovet v. 24-33

 

Sista ansökningsdag
2018-03-18

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef; 0345-180 42, josef.onnhed@hylte.se

 

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 
 


Visa annons som pdf