Laholm:2018:32

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Barnskötare till Vallmons förskolaNu är det dags för Dig som vill vara med kring en uppstart av en helt nybyggd förskola nämligen Vallmons förskola som ligger i natursköna Ränneslöv en liten bit utanför Laholm att söka till oss. Förskolan är en förskola med tre avdelningar som erbjuder barnen en underbar miljö att vara i kombinerat med mycket engagerade pedagoger – med andra ord en miljö att trivas i. Den tjänst vi söker Dig till är på en av våra syskonavdelningar. Förskolan ligger på landsbygden och har nära till ängar och skog. På varje avdelning arbetar välutbildade pedagoger som har ett stort engagemang och sitt hjärta i verksamheten där vi bedriver en mycket inspirerad pedagogik.


Arbetsuppgifter:

Arbete i barngrupp på syskonavdelning. Pedagogisk dokumentation används som ett viktigt verktyg för utveckling och lärande. Du medverkar till att utforma verksamheten och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Självklart har du också ett engagemang för att utveckla samarbetet med föräldrarna.
Vi har ett positivt förhållningsätt och bemötande och är en förebild för barnen vi möter i förskolan.


Kvalifikationer:

Vi söker dig med barnskötarutbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och ha ett medvetet förhållningssätt till dem. Vi söker Dig som är välutbildad och väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i Läroplanen för förskolan. Du är en ansvarsfull person med kvalitet i fokus och kan se förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Vikariat ca 1 år, heltid

 

Tillträdesdag

2018-04-01 Eller snarast enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Varmt välkommen med dina frågor till förskolechef Marie Lövkvist 0727-11 58 60

 

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2018-03-14

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare     

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf