Laholm:2018:33

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Förskollärare/Specialpedagog till Vallmons förskola

 

Nu är det dags för Dig som vill vara med kring en uppstart av en helt nybyggd förskola nämligen Vallmons förskola som ligger i natursköna Ränneslöv en liten bit utanför Laholm att söka till oss. Förskolan är en förskola med tre avdelningar som erbjuder barnen en underbar miljö att vara i kombinerat med mycket engagerade pedagoger – med andra ord en miljö att trivas i. Den tjänst vi söker Dig till är på småbarnsavdelningen. Förskolan ligger på landsbygden och har nära till ängar och skog. På varje avdelning arbetar välutbildade pedagoger som har ett stort engagemang och sitt hjärta i verksamheten där vi bedriver en mycket inspirerad pedagogik.


Arbetsuppgifter:

Arbete i barngrupp på småbarnsavdelning. Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer att ha ett nära samarbete med elevhälsan i arbetet med kvalitetsutveckling av förskolan. Vidare kommer du även att arbeta i en utvecklingsgrupp tillsammans med övriga förskollärare på förskolan för att utveckla verksamheten.

                                                    
Kvalifikationer:

Du skall ha en förskollärarutbildning och vi ser gärna att du även har specialpedagogisk kompetens.

Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och ha ett medvetet förhållningssätt till dem. Vi söker Dig som är välutbildad och väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i Läroplanen för förskolan. Du är en ansvarsfull person med kvalitet i fokus och kan se förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

 

Anställningsform
Heltid, Tillsvidareanställning   

 

Tillträdesdag

2018-04-01 Eller snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Varmt välkommen med dina frågor till förskolechef Marie Lövkvist 0727-11 58 60

 

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2018-03-13

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare     

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf