Semestervikarier inom LSS och socialpsykiatri i Hylte Kommun
Hylte:2018:29

Vi söker semestervikarier inom LSS och socialpsykiatri i Hylte Kommun!

Vi har en gruppbostad i Hyltebruk och en gruppbostad i Torup, korttids för barn och unga vuxna i Hyltebruk, personlig assistans samt verksamheter inom socialpsykiatri. Välkommen till en framtidsbransch, du behövs!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt sommarjobb med konkurrenskraftiga löner där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov. Hos oss finns möjlighet att arbeta dag, kväll, nätter och dygnspass veckans alla dagar. Våra verksamheter är inom gruppbostäder, korttids för barn och unga vuxna, personlig assistans och socialpsykiatri. Var vänlig skriv var du önskar arbeta. Arbetar du hos oss i sommar minst 198 timmar/ 3 månader får du möjlighet att köpa ett friskvårdskort till Örnahallen för 200 kronor som gäller i 6 månader.

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser.  För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Arbetsuppgifter                 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du behövs och där din insats ger andra människor en högre livskvalitet. Du som söker ska kunna möta människor som befinner sig i svåra livssituationer och har svår problematik.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att i mötet med människor och deras behov, använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.

Vi arbetar efter genomförandeplaner för varje brukare och det ingår i ditt arbete att vara delaktig i att genomförandeplan upprättas och hålls vid liv. I ditt arbete ingår också att ta de kontakter som krävs runt våra brukare med interna och externa samverkanspartners.

                                                                                                                  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom LSS och/eller socialpsykiatri eller andra verksamheter som bedöms som likvärdiga av arbetsgivaren.

Körkort B är ett krav i vissa av våra verksamheter.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform/Varaktighet                                                                                                           

Vikariat tom 2018-08-31.

Omfattning
Heltid 

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Ange önskad omfattning gällande tjänstgöringsgrad i din ansökan.


Sista ansökningsdag
2018-04-15


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övriga upplysningar                                                                                                                              

Vi ser gärna att du anger önskemål om vilken verksamhet eller på vilken ort du önskar arbeta i sommar.

Upplysningar

Carina Unnersjö, LSS-administratör, 073-371 81 70

Carina.unnersjo@hylte.se

Kommunals expedition Hyltebruk, 0345-181 98

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf