Laholm:2018:36

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Undersköterskor till Solhemmet, 3 Platser

 

Solhemmet ligger i Veinge cirka 5 km norr om Laholms centrum. Boendet består av 32 lägenheter, alla i markplan och med egen uteplats/altan. Vi är väldigt stolta över vår fina och lummiga trädgård som är utmärkt för utevistelse, aktivering och allehanda aktiviteter.


Arbetsuppgifter
Arbete med vård och omsorg för äldre i en hemlik miljö med trygg och trivsam atmosfär. Vår strävan är att göra vardagen meningsfull och innehållsrik för våra boende. Arbetet innebär även att rapportera och dokumentera i våra stödsystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande äldre utbildning samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid eller annan sysselsättningsgrad som du själv väljer. Vi tillämpar rätt till heltid.


Tillträdesdag

2018-06-01 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Henrietta Dessezar Enhetschef 0430-158 90

 

Fackliga upplysningar

Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2017-03-27

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.


Information till annonssäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf