Laholm:2018:37

I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Vill du arbeta med återvinning och miljö? 

 

Vi söker en renhållningsarbetare till Ahla deponi och återvinningscentral. Du kommer organisatoriskt tillhöra driftenheten, som även innehåller gata/parkpersonal med flera.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att tillsammans med övriga kollegor hjälpa medborgare med sin avfallssortering och ha kontakt med transportörer och återvinningsanläggningar. Det innebär även att delta i arbetet med sortering och omlastning av avfall samt att utveckla den dagliga logistiken av materialhanteringen och göra mottagningskontroll av transporter till och från anläggningen. Just nu håller vi på med en stor om- och tillbyggnad och de närmaste åren kommer det att hända mycket bland annat avseende utbyggnad av lakvattenbehandling, täckning av deponin mm.

Du kommer även att arbeta med bevakning av inflödet av material till deponin, samt månadsrapportering.

Som renhållningsarbetare kommer du kontinuerligt informeras och utbildas om nya regler och förordningar och du kommer även ha kontakt med tillsynsmyndigheten. Du kan även involveras i utvecklingsprojekt som rör avfallsfrågor i kommunen.

Den största delen av din arbetsdag tillbringas utomhus. Tunga lyft kan förekomma.

 

Kvalifikationer

Du bör ha ett stort intresse och erfarenhet av arbete med teknik, miljö och resurshushållning. Du bör även ha erfarenhet av kundbemötande. Återvinningscentralen på Ahla är ett ansikte utåt för Laholms kommun varför det är viktigt att du är utåtriktad och informativ. Du som söker denna tjänst skall ha B-körkort. Förarbevis på hjullastare, BE och C-körkort är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av avfalls-/återvinningsbranschen eller liknande erfarenhet från anläggningsbranschen eller industrin. Meriterande är om du har utbildning inom avfalls- och kemikaliehantering eller transportbranschen.

Du behöver kunna kommunicera med kunder på svenska både i tal och skrift och ha grundläggande datorerfarenheter. Du bör ha förmågan att arbeta självständig och ta egna initiativ.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en händelsestyrd vardag, är utåtriktad och flexibel mot din omgivning, är punktlig och ansvarstagande och har ett positivt synsätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 75-100%

Schemalagd arbetstid måndag – lördag

 

Tillträdesdag

2018-06-01 eller enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Enhetschef Fredrik Nilsson 0430-154 07

 

Fackliga upplysningar

Fås via kommunens växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2018-03-18

 

Information till annonssäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan.

 


Visa annons som pdf