Laholm:2018:40

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Undersköterskor, pool, till Randerslund, 3 platser  

Randerslunds särskilda boende har en ljus och trivsam miljö och ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader.

 

På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag. Det finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där du är kontaktman för två vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". I poolen är du behjälplig på hela huset.

 

Schemalagd tid för aktivering finns med möjlighet att t.ex. ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln, gå till gymmet, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Musikunderhållning, att sjunga i kör är aktiviteter som vi har både på avdelningarna och i gemensamt inom huset.

 

Vi tillämpar heltid som norm/önskad sysselsättningsgrad och individuell arbetstidsplanering, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga scheman med möjlighet att påverka arbetstiden.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med Omvårdnad, aktivering och sjukvård för äldre. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att rapportera och dokumentera .


Kvalifikationer
Du är undersköterska och har läst omvårdnadsprogrammet samt har godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning.
Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev.

 

Anställningsform         
Tillsvidareanställning. Heltid eller annan sysselsättningsgrad som du önskar.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommmelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar
Carola Blomster, enhetschef, 070-20 40 157

 

Fackliga upplysningar

Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-04-08

Tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Övriga upplysningar

Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonsförsäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst

 


Visa annons som pdf