Laholm:2018:42

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Förskollärare till Ängskulla förskola

 

Arbetsplatsen

Ängskulla förskola är en nyrenoverad förskola som är belägen mitt i Veinge nära ortens F-9-skola och biblioteket. Förskolan har en stor naturskön tomt som inspirerar till lek och rörelse. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus, både på egna gården och i närmiljön. Förskolan har tilldelats Grön Flagg av Håll Sverige Rent för sitt miljöarbete. Hela förskolans arbete genomsyras av tankar kring Hållbar utveckling.

 

Den pedagogiska verksamheten bedrivs mycket i projektform. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads och datorer) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

Förskolan består av sex avdelningar och är därmed kommunens största, 2 st 1-3 årsavdelningar, 1 st 1-4 årsavdelning, 2 st 3-4 årsavdelningar och 1 st 5 årsavdelning.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.


Kvalifikationer
Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 75-100 %


Tillträdesdag

180806 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lena Pärsén, Förskolechef, 070-23 50 458

 

Fackliga upplysningar
Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63, 0767-64 35 00

Sista ansökningsdag
2018-03-29

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Till annonsförsäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf