Laholm:2018:44

I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Planerare/Undersköterska till hemtjänst Mitt

Vi söker dig som är en undersköterska, erfarenhet eller intresse av planering och vill arbeta hos oss i Hemtjänst Mitt, område Veinge, Lilla Tjärby och trädgårdsstaden med omnejd.

I Hemtjänst Mitt har vi en Servicepatrull som sköter alla inköp och städ. Så du som undersköterska hos oss arbetar specifikt med vårdrelaterade arbetsuppgifter och kontaktmannaskap i närhet av sjuksköterska och rehabpersonal.

Unikt för oss är att vi erbjuder våra boende att följa med på en planerad utflykt en gång i månaden. Utflykterna planeras utefter önskemål och intresse.

Vi tillämpar årsarbetstid på Hemtjänst Mitt och i förlängningen har du möjlighet att påverka ditt schema efter eget önskemål.

Arbetsuppgifter
Som planerare/undersköterska kommer du att planera insatser för hemtjänsten i Veinge, Lilla Tjärby, Trädgårdsstaden men omnejd, på ca 40% av din arbetstid. Planeringstiden kommer att vara schemalagd. Till en början kommer du även tillsammans med samordnare få planera upp körrundor och områdesindelningar för hemtjänstområdet.

 

Resten av arbetstiden kommer att vara förlagd i vården då arbetsuppgifterna är vård och omsorg av personer i deras ordinära boende.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. B-körkort.

Du ska vara lyhörd mot brukarnas önskemål. Du ska kunna ta ansvar och egna initiativ, ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande och kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid eller annan önskad sysselsättningsgrad


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Enhetschef Sofia Parkkinen , 0430-15694.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga upplysningar fås genom kommunens växel, 0430-15000

Sista ansökningsdag

2018-03-18. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 

 


Visa annons som pdf