Studentmedarbetare till Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildning
Hylte:2018:32

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete dä
r du kan göra skillnad.

Arbetsplats

I Hyltes gymnasie- och vuxenutbildningsorganisation ingår introduktionsprogrammet och vuxenutbildningen. Inom ramen för vuxenutbildningens verksamhet bedrivs grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, YrkesVux, SFI samt viss högskoleutbildning.

 

Vi är en växande skola, och organisationen är inne i ett expansivt skede, där kommunens ambition är att starta nya kurser och gymnasieprogram framöver. Vi arbetar för en sammanhållen och samverkande organisation mellan gymnasieutbildningar, vuxenutbildning och uppdragsutbildning.

 

Vill du vara med och göra skillnad? Bli vår nya kollega!

 

Arbetsbeskrivning

Studievägledning på Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildning. Vi söker dig som alltid sätter eleven i centrum och ser till elevens bästa. Du utbildar dig till studievägledare. Du har en förmåga att skapa goda relationer till eleverna. Du ser utbildningen med elevens ögon och strävar efter att ständig förbättra verksamheten. Du är prestigelös och nyfiken och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina arbetskamrater.  Arbetet innebär ett nära samarbete med rektor och övriga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi ser att du studerar till Studie och Yrkesvägledare. Vi ser gärna att du som person är lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med och utveckla vår framtida organisation. Vi vill att du bidrar till verksamhetens utveckling och att du har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du har förmågan att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du kan vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Vikariat t.o.m. 2018-12-31, med möjlighet till förlängning

 

Omfattning
20-40%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag

2018-04-15 eller enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag
2017-03-31


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så ansök gärna så snart du kan.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Upplysningar

Tobias Stenekull, TF Rektor 0733-71 82 75

 

Lärarförbundet, exp. 0345-180 11

Lärarnas Riksförbund, exp. 0345-181 42


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf