Laholm:2018:48

I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 

Chef inom hälso- och sjukvårdsorganisationen

 

Socialtjänsten i Laholm är en verksamhet i utveckling. Målbilden vi arbetar mot är: ”Nöjda medborgare som tillsammans med oss utformar socialtjänstens innehåll och utveckling. Vi är en pigg, nyfiken, modig och tillitsfull organisation som aktivit bidrar till samhällsutvecklingen.” Ledorden vi tagit fram för vårt ledarskap är att vara : Förebilder, Engagerande, Medskapande, Modiga, Ansvarstagande.

 

Vi söker nu en enhetschef som kan komplettera vårt enhetschefsteam inom hälso- och sjukvårdsorganisationen. Du kommer bli en av tre enhetschefer, två enhetschefer som arbetar med delat ledarskap ansvarar för sjuksköterskorna och den tredje är ansvarig för rehabiliteringsverksamheten. Du kommer att bli ansvarig för ett område med underställda sjuksköterskor som arbetar mot LSS och särskilt boende.

 

Hälso- och sjukvårdsorganisationen svarar för sjukvård som utförs inom ramarna för hälso- och sjukvårdslagen samt övriga avtal och regleringar som fastställer kommunens ansvar. Organisationen är central för hela kommunen och har såväl operativa som konsultativa uppgifter inom ansvarsområdet.


Arbetsuppgifter
Du har ansvaret för enhetens personal, ekonomi och arbetsmiljö och kommer också att driva utvecklingsfrågor och kvalitetssäkra verksamheten. Du kan komma att representera kommunen i hälso- och sjukvårdsfrågor såväl internt som externt. Du kommer att ha ett nära samarbeta med enhetscheferna samt MAS.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg sjuksköterska samt har erfarenhet som chef/ledare. Du ska vara väl förtrogen med de lagar, författningar och övriga regler som gäller för hälso- och sjukvårdsområdet. Du ska ha förmåga att leda, inspirera och skapa goda relationer samt ha lätt för att samarbeta. Har du erfarenhet  av delat ledarskap så är det intressant. För oss är medskpande ett av de viktigaste ledorden och du ska ha en strävan efter att tillsammans med våra brukare och personal vilja utveckla verksamheten. Körkort B.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Information till annonsförsäljare:
Laholms kommun önskar ingen ytterligare platsannonsering eller annan rekryteringshjälp beträffande tjänsten.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Jennie Andersson Avdelningschef 076-7846246.

Eva Müller, Enhetschef samt verksamhetschef enligt HSL 0725-717195

 

Fackliga kontaktpersoner

Vårdförbundet Halland, 0771-420420

Carina Wesselgård, SSR, 0430-158 48.
Pia Kyttä, Vision, 0430-151 68.


Sista ansökningsdag
2018-03-31

 
Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf