Nämndsekreterare/Utredare
Hylte:2018:37


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden. Här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. För oss är Du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

 

Arbetsuppgifter
En av våra nämndsekreterare/utredare ska vara föräldraledig och nu söker vi en vikarie till informations- och kanslienheten. Du kommer som nämndsekreterare för en nämnd att ansvara för protokoll, sammanträdesadministration bl.a. sammanställning och distribution av handlingar till förtroendevalda, kontakter med myndigheter och allmänhet.

I dina arbetsuppgifter ansvarar du för uppgifter som t.ex. registrering av allmänna handlingar, fördelning av ärenden till handläggare, gallring och arkivering av handlingar.

 

Du kommer även ha ett administrativt ansvar för delar av vårt dokument- och ärendehanteringssystem Platina.

Som utredare kommer du att arbeta med utredningsuppdrag och medverka i utredningar av olika slag.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som sekreterare i nämnd, styrelse eller liknande samt erfarenhet av arbete med utredningsfrågor. Kännedom om de lagar som gäller inom offentlig förvaltning är meriterande.

 

Du har god administrativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av att arbeta i administrativa datasystem. För att passa i rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga och tar ansvar för att utveckla ditt uppdrag efter verksamhetens bästa. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du gillar omväxlande arbetsuppgifter, är resultatinriktad och tar initiativ. Är du dessutom prestigelös och glad kommer du att trivas mycket bra i rollen som nämndsekreterare/utredare hos oss.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat t.o.m. 19-04-30, med möjlighet till förlängning.

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-04-01

 

Upplysningar
Sara Lall, nämndsekreterare, 0345-182 57

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf