Kommunikatör
Hylte:2018:38

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden. Här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. För oss är Du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten som kommunikatör är inriktad på webb, sociala medier och trycksaksproduktion. Som kommunikatör arbetar du med kommunikationsinsatser på olika nivåer för alla verksamheter, både internt och externt. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med till exempel kommunikationsplaner, uppdateringar och publiceringar på kommunens webbplats, intranät, sociala kanaler och produktion av trycksaker och annonser. Tjänsten är placerad på kommunledningskontoret och du kommer att arbeta i ett team med två andra kommunikatörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom information, media och kommunikation. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, med en känsla för språk anpassad efter målgrupp, situation och kanal.

Kunskaper i Adobe InDesign och Adobe Photoshop ser vi som viktiga kvalifikationer. Erfarenhet av att arbeta med webbpublicering, gärna SiteVision, är meriterande. Du behöver också ha erfarenhet av och kunskap om sociala medier.

Det krävs att du kan arbeta självständigt med olika projekt, men också kunna samarbeta med kollegorna på enheten och övriga i organisationen. Du är självgående, serviceinriktad och flexibel.

Anställningsform
Tillsvidare

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-04-01

Upplysningar
Hanneli Dahl, kommunikatör, 0345-182 39

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf