Laholm:2018:51

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Personlig assistent


Vi söker en personlig assistent till en man boende i Hasslöv.


Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med utgångspunkt från brukaren och hans behov. Arbetslaget ansvarar tillsammans med brukaren för det mesta i verksamheten under eget ansvar. Brukaren har en begränsad rörelseförmåga samt talförmåga och du kommer att vara behjälplig i allt som händer i hans vardag såsom påklädning, träning, förflyttning och personlig omvårdnad.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du får gärna ha kunskap om, samt erfarenhet av att ha arbetat med MS-sjuka brukare. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, deltid, 70 %. Provanställning kan förekomma. Schemalagd arbetstid dag, kvällar och helger samt journätter.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Zahra Blad Enhetschef 0430-156 92

 

Fackliga upplysningar

Kommunal, 0430-153 26

Sista ansökningsdag
2018-03-31

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf