Laholm:2018:53

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

Lärare svenska som andraspråk, Vuxenutbildningen Campus Laholm


Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsverksamheten. Inom vuxenutbildningen finns grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, gymnasial yrkesutbildning-Yrkesvux, Lärlingsutbildning, Uppdragsutbildning, Lärvux samt svenska för invandrare SFI.

Arbetsuppgifter
Som undervisande lärare i vår SFI-verksamhet ansvarar du för det pedagogiska upplägget i dina grupper och utgår ifrån varje individs behov och förutsättningar. Du har ett mentorskap för en grupp och håller en dialog med varje elev kring dennes studieplan och progression. Du samarbetar tätt i ett arbetslag och finner lösningar på frågor som kommer upp i verksamheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk, arbete i arbetslag och att du har en helhetssyn/holistisk syn på elevers lärande. Stor vikt läggs vid att vara flexibel gentemot elever och annan personal samt att ha förmågan att möta varje elev där den befinner sig. Du är kreativ och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov.

 

Du får gärna ha erfarenhet av alfabetisering och Yrkesintegrerat SFI samt har ett stort intresse för IKT.

 

Vi ser gärna att du i din legitimation även har behörighet att undervisa på gymnasial nivå i exempelvis SO, engelska eller matematik. Eventuellt andra ämneskombinationer kan vara av intresse.


Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation.


Anställningsform
Tillsvidaretjänst, heltid

Semestertjänst


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Annika Larelius, Tf Rektor, 070–339 52 43

 

Fackliga upplysningar

Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63, 0767-64 35 00

Anneli Landberg, Lärarnas Riksförbund, 070-263 33 81

Sista ansökningsdag
2018–03-29

Rekryteringsprocessen sker kontinuerligt, sök gärna snarast!

 

Övriga upplysningar

Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Till annonsförsäljare

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf