Skoladministratör till Örnaskolan högstadium
Hylte:2017:211


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.

 

Örnaskolans högstadium
Vi som jobbar på Örnaskolans högstadium har ett betydelsefullt och lärorikt uppdrag! Vi arbetar med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och fortsätta sin resa mot vuxenlivet.

 

Just nu behöver vi stärka upp vårt administrativa team med en driven skoladministratör.

Som skoladministratör ingår det att stödja förskola/skolverksamheten så att man skapar de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget.

 

Arbetsbeskrivning

Som skoladministratör utgör man ett nära chefsstöd till rektorn inom områden som elev-, ekonomi-, personal- och myndighetsadministration. Man tar dagligen emot elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner som kommer till eller kontaktar verksamheten i olika ärenden. Det är viktigt både att man kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att man är stresstålig. Som skoladministratör ingår du i ett nätverk av skoladministratörer som träffas regelbundet för information kring arbetsuppgifter samt gemensamt utvecklingsarbete för rollen som skoladministratör.

 

Kvalifikationer
Det är ett krav att du som söker har minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du ytterligare administrativ utbildning, gärna kopplat till ekonomi eller IT så är det meriterande. Vidare är erfarenhet av skoladministration inom grundskolan mycket meriterande för denna tjänst.

 

Du har god IT vana, vana av skoladministrativa och ekonomiska system och är serviceinriktad och strukturerad. Du är även en god organisatör och trivs med att arbeta självständigt i högt tempo. 
Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. 
Du ska vara flexibel och beredd på att arbeta med flera olika saker.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Visstidsanställning t.o.m 2018-06-30

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2017-10-26


Upplysningar,

Tommy Fock, Rektor,0733718122

Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 

 


 


Visa annons som pdf