Laholm:2018:127

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

Lärare svenska/svenska som andraspråk, Vuxenutbildningen Campus Laholm


Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsverksamheten. Inom vuxenutbildningen finns grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, gymnasial yrkesutbildning-Yrkesvux, Lärlingsutbildning, Lärvux samt svenska för invandrare Sfi.

Arbetsuppgifter

Som pedagog inom Vuxenutbildningen hjälper du varje enskild elev att uppnå målen i sin individuella studieplan. Du förväntas möta alla elever på deras nivå och med god pedagogik få dem att lyckas i sina studier. Vissa av våra utbildningar samverkar med Osbecksgymnasiet varpå även undervisning av gymnasieelever kan ingå i din tjänst. Du kommer att arbeta med Samhällsorientering (SO) för nyanlända och uppdragsutbildningar inom Vux.

Du arbetar under stort eget ansvar i nära samverkan med dina kollegor, skolledning, vägledning och administration. Du kommer även att arbeta med att bidra till ämnesövergripande samverkan och metodutveckling.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och i svenska som andraspråk på gymnasial nivå. Har du i din legitimation även har behörighet att undervisa på gymnasial nivå i exempelvis samhällskunskap och/eller matematik är detta meriterande. Extra meriterande är erfarenhet som speciallärare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning av vuxna och att du har en helhetssyn på elevers lärande. Stor vikt läggs vid att vara flexibel gentemot elever och annan personal samt att ha förmågan att möta varje elev där den befinner sig. Du är initiativrik, kreativ och kan bidra till att utveckla det pedagogiska arbetssättet. Du har god datorvana både som användare och pedagog.


Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation.


Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Semestertjänst


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Annika Larelius Tf Rektor, 070–339 52 43

 

Fackliga upplysningar

Fackliga representanter nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-06-08

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Övriga upplysningar

Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

Till annonsförsäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf