Förskollärare till Unnaryd
Hylte:2018:82

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Sunnanängs förskola

Sunnanäng förskola är en förskola i Unnaryd. På Sunnanäng arbetar vi med bl.a. utomhuspedagogik. Som förskolepersonal i Hylte kommun kommer du att få kompetensutveckling, bland annat genom deltagandet i forskningscirklar i samarbete med Högskolan i Halmstad. Förskolorna arbetar även aktivt med att digitalisera verksamheten. ”Den digitala resan” är ett treårigt projekt som syftar till att öka den digitala tillgängligheten, stärka den digitala kompetensen hos barn och pedagoger samt även att utveckla verksamheten genom olika digitala projekt.


Arbetsbeskrivning

I ditt kommande uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument, barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med ditt arbetslag. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö, för såväl barn som personal och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.

Du vill tillsammans med dina arbetskamrater vara med och skapa en trygg, lärande, intressant och utvecklande verksamhet för barnen på vår förskola. I egenskap av förskollärare bedriver du ett intresseväckande och kreativt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor, du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du har förmågan att arbeta flexibelt då olika barngrupper kräver olika arbetssätt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring. Vi ser gärna att du har erfarenhet av digitala verktyg och har kunskaper inom digitala lärprocesser men också erfarenhet av att jobba med natur och teknik i förskolan, språkliga processer eller normer och

värden. Du vill driva och utveckla Sunnanängs pedagogik framåt tillsammans med dina kollegor.

 

Om du inte är utbildad förskollärare vill vi att du har jobbat ett antal år inom förskolansverksamhet samt att du vill läsa upp din behörighet inom ett utbildningsprojekt som kommunen står för.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.Anställningsform/Varaktighet
2 st. Vikariat, under 1 år

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-05-25

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar
Jacqueline Rumpunen Napjus, rektor, 0733-718 230

 

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant 0345-18142

Kommunal expedition: 0345-181 98


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf