Förskollärare till Förskoleklass, Elias Fries
Hylte:2018:79

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser.  För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Elias Fries
Elias Fries skola byggdes 1995 och består av åtta småhus uppbyggda efter en bygata. Husen är byggda av sunda material där ekologi och kretslopp är den bärande idén. Skolan har valt att profilera sig som en miljö- och IT-skola. Omgivningarna runt vår skola är något vi tar till vara på och vi utför undervisning i samtliga ämnen ute i naturen. Elias Fries är en av Sveriges ledande skolor på utomhuspedagogik.

 

Är du intresserad av miljö, IT och natur? då är Elias Fries skola arbetsplatsen för dig!

Arbetsbeskrivning

Vår strävan med det pedagogiska arbetet är att väcka barnens nyfikenhet och lust att lära. Som förskollärare på Elias Fries kommer du att få arbeta med din pedagogik för att skapa goda förutsättningar för lärande hos varje barn utifrån barnets förutsättningar.

 

Just nu söker vi en förskollärare som likt oss brinner för att skapa en god lärmiljö för barnen och på så vis få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten. Eftersom alla barnen har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje barn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarutbildning och som är väl förtrogen med förskoleklassens styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande.

Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande.

Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samabetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidare

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag
2018-05-30

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Ann-Christin Johansson, rektor: 0345-180 31

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant 0345-18142
Kommunal expedition: 0345-181 98


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf