Förskollärare som vill jobba i mindre barngrupper
Hylte:2018:50

Sörgårdens förskola
Sörgårdens förskola söker fler förskollärare som vill vara med och göra skillnad för våra barn. Förskolan är en mångkulturell förskola som ligger centralt belägen i Hyltebruk. Vi har tre integrationsvärdar anställda som språkstöd i verksamheten. Med vår stora fina utegård och närhet till naturen är utevistelsen en viktig del i vår verksamhet. Under våren har vi startat projektet STARKA BARN där vi ska bygga motorikbanor på gården för att främja barns fysiska aktivitet.

 

Arbetsbeskrivning

På Sörgården kommer du ges möjlighet att vara med och påverka och du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans med dina kollegor ansvarar för helheten på er avdelning. Att arbeta på Sörgården innebär att du med dina kollegor kommer planera och delta i, samt utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Vi jobbar i mindre barngrupper och förhåller oss till skolverkets riktlinjer med max 12 barn i 1-3 års grupp och max 15 barn i 3-5 års grupp. Vi har god personaltäthet med max 5 barn/pedagog. Vi har ett pågående arbete med att se över och öka förskolärares planeringstid för att ha goda förutsättningar att planera för en kvalitativ verksamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarutbildning eller har påbörjat den. Du är väl förtrogen med förskolans  styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande. Då rollen bygger på nära samarbete mellan förskolechef, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål.  Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Att du har intresse eller erfarenhet av IKT och digitalitering ser vi som meriterande. Vi

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

10 st. tillsvidare

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har bra arbetsförmåner med friskvårdsbidrag och halverad karensdag vid sjukdom. 

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2018-04-26

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Annika Karlsson, Förskolechef, 0345-182 30
Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp.:0345-181 42
Kommunal exp.: 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Vi arbetar med aktionsforskning i samarbete med Högskolan i Halmstad vilket kommer involvera all personal i förskolan. Förskolorna arbetar även aktivt med att digitalisera verksamheten. ”Den digitala resan” är ett treårigt projekt som syftar till att öka den digitala tillgängligheten, stärka den digitala kompetensen hos barn och pedagoger samt även att utveckla verksamheten genom olika digitala projekt.

 

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 


 


Visa annons som pdf