Omsorgsassistent/undersköterska till särskilt boende Torup
Hylte:2018:101

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Arbetsbeskrivning
Hylte kommun söker nu tre undersköterskor till särskilt boende i Torup. Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning med undersköterskekompetens eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. En viktig egenskap inom yrket är att du är empatisk. Det betyder att du har förmågan att sätta dig in i andra människors situation och känslor. Andra viktiga egenskaper är att du kan lyssna in andras behov och att du är handlingskraftig. Du är bra på att ta egna initiativ och van vid att strukturera ditt eget arbete, samtidigt som du har förmågan att anpassa dig utifrån olika situationer och är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Två av tjänsterna ställer särskilda krav på erfarenhet av att jobba med omsorgstagare med varierande demenssjukdomar som har särskilda behov av en lugn och strukturerad miljö, aktiviteter, stöd och gränsdragning.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Vi använder oss av tvättstugemodellen vid schemaläggning och arbetet innebär dag-, kvälls- och arbete varannan helg.

 

Anställningsform/Varaktighet
2 st. tillsvidare

1 st. vikariat t.o.m. 2019-01-31

 

Omfattning

Deltid, 55-75%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-06-21

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Terese Montell, Enhetschef, 0345-18440

Jörgen Lövgren, Enhetschef, 0345 18443

Kommunal expedition Hylte, facklig representant 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf