Hälsoutvecklare
Hylte:2018:87


Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. För oss är Du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Örnahallens Hälsocenter
Örnahallens Hälsocenter är kommunens största friskvårdsanläggning med sport- och simhall, gym samt gruppträningsverksamhet. Här bedrivs också aktivt hälsoarbete gentemot kommuninvånare och kommunanställda. Vårt mål är att våra kunder som besöker oss ska främja den egna hälsan samtidigt som de har väldigt roligt. Vi tror att nyttan blir större om du förenar den med nöje. Oavsett ålder, kön och bakgrund; alla är hjärtligt välkomna att besöka oss!

Arbetsuppgifter
Som hälsoutvecklare planerar, bedriver, utvärderar och utvecklar du hälsofrämjande arbete både gentemot kommuninvånare och kommunanställda. Du håller föreläsningar, workshops och utbildningar på gruppnivå samt genomför hälsoprofilbedömningar och hälsosamtal på individnivå.

Tillsammans med din chef och övriga medarbetare driver och utvecklar du verksamheten på Örnahallens Hälsocenter. Tjänsten innefattar utöver hälsoutveckling även att leda gruppträningspass, genomföra gymvisningar, badbevaka, hålla i simskola och simundervisning, städa samt att arbeta i receptionen på Örnahallens Hälsocenter. Fördelningen är cirka 70 % hälsoutveckling och 30 % övrig verksamhet.


Kvalifikationer
Du ska ha högskole-/universitetsutbildning inom hälsoområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du är utbildad hälsoprofilbedömare med praktisk erfarenhet. Utöver detta är det meriterande med någon form av instruktörsutbildning samt erfarenhet av att leda och planera träningspass och aktiviteter.

Vi söker dig som är driven och van att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett stort engagemang i hälsofrågor och kan förmedla detta på ett entusiasmerande sätt! Du är en lojal lagspelare med stor vilja att ta eget ansvar. Du känner dig trygg med att hålla i såväl föreläsningar för både mindre och större grupper som individuella hälsosamtal. Ditt kundfokus är starkt, du har ett positivt bemötande och du har lätt för att skapa förtroende och inspirera människor i din omgivning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat t.o.m 2019-06-30, med eventuell möjlighet till förlängning


Omfattning

Heltid, arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2018-08-14

 

Sista ansökningsdag
2018-06-03

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Upplysningar
Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef: 070-816 56 44

 

Kommunal expedition Hylte, Facklig representant: 0345-181 98

Övriga upplysningar

www.hylte.se/ornahallen

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf