Förskollärare till Unnaryd
Hylte:2017:233

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Sunnanängs förskola

Sunnanängs förskola har fyra avdelningar, två småbarnsavdelningar 1-3 år och två avdelningar 3-5 år. Viktiga områden som vi arbetar med är certifiering mot Grön flagg och giftfri förskola i Hylte kommun. Vi har utomhusgrupper för barnen som är mellan 3-5 år, vilket innebär utomhuspedagogik varje förmiddag med de äldsta barnen och en dag i veckan på småbarnsavdelningarna. Unnaryd är en by med vacker natur i vår närhet som ger stora möjligheter till att genomföra fina utomhusaktiviteter. Förskolan är också engagerad i ett digitaliseringsprojekt för ökad måluppfyllelse på samtliga avdelningar samt ett språkutvecklande arbetssätt.


Arbetsbeskrivning

I ditt kommande uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument, barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig förskolepersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barnen som personal och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.

 

Du vill tillsammans med dina arbetskamrater vara med och skapa en trygg, lärande, intressant och utvecklande verksamhet för barnen på vår förskola. I egenskap av förskollärare bedriver du ett intresseväckande och kreativt arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vill fortsätta att utveckla Sunnanäng till en förskola med mycket god måluppfyllelse.

Som person är du flexibel, strukturerad och ansvarstagande med en vilja att vara med och utveckla verksamheten och samverkan mellan kollegor, barn och föräldrar.

Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
2 st. tillsvidare

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-11-19

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Upplysningar
Jacqueline Rumpunen, Rektor tillika förskolechef 0733-718 230
Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf