Två språkutvecklande grundskolelärare sökes till Unnaryd
Hylte:2018:61

Skolan i Hylte är inne i ett spännande utvecklingsskede i vilket skolutveckling på vetenskaplig grund och kompetensutveckling i samarbete med Umeå universitet och högskolorna i Halmstad och Jönköping är en viktig del.

Till hösten kommer auktionsforskning, kollegialt lärande, förstärkt elevhälsoarbete samt en satsning på utökad digitalisering att stå i fokus.  Skolan och skolgården håller på att renoveras och kommer vara fräsch och färdig i början av höstterminen.

Unnaryds F-6 skola är en liten mångkulturell landsbygdsskola som präglas av närhet i relationerna mellan eleverna och lärare och närhet till det omgivna samhället. Vi planerar för en-till-en undervisning på mellanstadiet samt en–till-två på lågstadiet med start hösttermin 18.

Hylte-lite enklare
Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad

Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som är behörig att undervisa på grundskolans låg- och/eller mellanstadiet. Vi vill att du ha ett medvetet språkstärkande arbetssätt. I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten. Att möta varje elev där eleven befinner sig är en självklar utgångspunkt i din undervisning.

Vi vill att du präglas av nyfikenhet och kreativitet i ditt möte med eleverna och att du, i samarbete med andra, skapar förutsättningar för ett klassrumsklimat där eleverna känner en stark tilltro till sig själva, sitt värde och sina kunskaper så att de är nyfikna på att möta det nya – ny kunskap, nya människor och nya utmaningar.  En inkluderande helhetssyn kring varje elev är en naturlig del i ditt arbete med eleverna och det visar sig genom att du tar hänsyn till elevernas olika behov, förutsättningar och sätt att lära sig.

Klassföreståndarskap ingår i arbetsuppgiften.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad lärare och är behörig att undervisa i antingen åk 1-3 eller 4-6. Är du lärarstudent eller nyexaminerad är du lika välkommen att söka. Ingår idrottsämnet i din legitimation är det meriterande.

Då arbetet bygger på nära samarbete med kollegor, rektor och vårdnadshavare är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter.

I uppdraget ingår att tillsammans med andra hitta kreativa och flexibla lösningar för att möta individens och gruppens behov samt att skapa former för reellt inflytande för elever i skolan. Vi ser gärna att du medvetet arbetar med formativ undervisning och förhållningssätt.

Du är engagerad och vill driva den pedagogiska utvecklingen framåt.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
2 st. tillsvidare
Ferietjänster

Omfattning
1 st. 50-100%
1 st. 75-100%

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
2018-08-13

Sista ansökningsdag
2018-04-30

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Jacqueline Rumpunen Napjus, rektor, 0733-718 230

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund, exp. 0345-181 42

Kommunal exp.: 0345-181 98

Övriga upplysningar
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansöka

 


 


Visa annons som pdf