Laholm:2018:79

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Specialpedagog till Våxtorpskolan

 

Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm. Med professionella och engagerade lärare arbetar Våxtorpsskolan utifrån ett 6-16 års perspektiv med fokus att alla elever ständigt ska utvecklas.

 

Arbetsuppgifter
Arbeta som specialpedagog i åk 1-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, är behörig att arbeta upp till åk 9 samt har utökad behörighet som specialpedagog.

Din elevsyn är inkluderande och du har en förmåga att se hur den enskilde elevens och gruppens behov bäst ska tillgodoses. Du har erfarenhet och kunskap om pedagogisk kartläggning. Du är väl förankrad i gällande styrdokument och uppdaterad kring forskning inom området. Att kartläggning och systematiskt kvalitetsarbete är verktyg som leder till bättre resultatuppföljning är du väl förtrogen med. Du är van att arbeta digitalt och du har intresse att våga prova nytt!

 

Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap och arbetar för goda relationer med elever, kollegor och föräldrar där samarbetet är grunden. Du är en inspirationskälla för både elever och pedagoger i deras lärande.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din legitimation.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Linda Jepsson 0722065257

 

Fackliga upplysningar

Fås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-04-15

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf