Laholm:2018:95

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Undersköterskor, hemtjänst Centrum 2 tjänster

 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu undersköterskor till hemtjänst Centrum i Laholm som innebär arbete i ordinärt boende. Som undersköterska utför du omvårdnad och sjukvård för äldre, rapporterar och dokumenterar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Välkommen med Din ansökan och vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 1 tjänst är en kvällstjänst ca 60%, 1 tjänst är en dagtjänst ca 80%. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Ange vilken eller vilka tjänster som du är intresserad av i din ansökan.

Vi tillämpar årsarbetstid, vilket innebär att antal timmar kan variera något under olika schemaperioder. Månadslönen betalas dock alltid enligt sysselsättningsgraden.

 

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Susanne Parkinen Enhetschef 0703537409

 

Fackliga upplysningar

Nås via laholms kommuns växel 0430-150 00.

Sista ansökningsdag
2018-05-20

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden


Övriga upplysningar
Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras men ska inte skickas med ansökan.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf