Laholm:2018:101

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Ekonom till Laholms kommunArbetsplatsen

Tjänsten är placerad centralt på ekonomienheten inom kommunledningskontoret. Enheten består av 11 medarbetare. Vi söker nu en ekonom till enheten.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten vi erbjuder kommer att vara delaktig i arbetet med kommunens planering och styrning samt uppföljning av ekonomi och verksamhet.

 

Ditt huvudsakliga arbetsområde blir att som central ekonom arbeta med kommunens budgetprocess vilket bland annat innefattar resursfördelningssystem, investeringsplaner och beräkning av skatteunderlag för att nämna några delar. I tjänsten ingår även löpande arbete med ekonomisk uppföljning, ekonomiska utredningar, statistikuppgifter, övriga redovisningsfrågor och systemutveckling mm. Arbetet sker i nära samverkan med ekonomer, chefer och förtroendevalda.

 

Dessutom kommer du att tillsammans med övriga ekonomer arbeta med utveckling av kommunens ekonomistyrning och ekonomiadministrativa rutiner. Du kommer att ingå i kommunens ekonomgrupp.

 

Kvalifikationer

Högskoleexamen med ekonomisk inriktning. Erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete är en merit. Personliga egenskaper som värdesätts är bra samarbetsförmåga, god analytisk och pedagogisk förmåga samt initiativförmåga. Du måste också ha en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV i din ansökan.

 

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, Heltid

 

Lön

Enligt överenskommelse        

 

Kontaktperson

Kristoffer Dehlin, 0430-152 38, Redovisningschef

Ingemar Nilsson, 0430-152 70, Ekonomichef

 

Fackliga upplysningar

Nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2018-05-16

 

Till annonsförsäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

 

 


Visa annons som pdf