Laholm:2018:105

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Miljö- och hälsoskyddsinspektör


Arbetsplatsen

Laholms kommun söker en miljö- och hälsoskyddsinspektör till miljökontoret. På miljökontoret arbetar 17 personer med miljöskydd, hälsoskydd, livsmedel, miljöplanering, och administration.

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar tillsyn och prövning av miljöfarlig verksamhet, på bland annat industrier samt handlägga avfallsärenden. Även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som inspektör kan förekomma i tjänsten. I uppdraget ska du även vara delaktig med att kvalitetssäkra tillsynen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inriktad mot miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller annan utbildning som vi anser likvärdig. Erfarenhet av tillsynsarbete enligt miljöbalken på myndighet och/eller tidigare erfarenhet av tillsyn av förorenad mark är meriterande.

 

Noggrannhet, flexibilitet och känsla för service och bemötande är egenskaper som är värdefulla i arbetet. Du ska kunna arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga och ha hög kommunikativ förmåga. Du ska ha en god förmåga att kunna uttrycka dig klart i både tal och skrift. Datorvana är ett krav. På miljökontoret använder vi oss av ärendehanteringssystemet Ecos. Arbetet kräver B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen.

 

Välkommen med din ansökan, vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform
Tillsvidare

Heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Patrik Eriksson, Miljöchef, 0430-152 46

Anna-Carin Karlsson, miljö- och hälsoskyddsinspektör, 0430-151 45

 

 

Fackliga upplysningar

Nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2018-05-31

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Rökfri arbetstid gäller för samtliga anställda i Laholms kommun.

 

Information till annonsförsäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf