Lokalvårdare till Hylte kommun
Hylte:2018:75

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en duktig lokalvårdare till Park- Gata och Lokalvårdsenheten i Hylte kommun.

Att arbeta som lokalvårdare i Hylte kommun är varierande då arbetet med lokalvård utförs i flera av kommunens olika byggnader, till exempel inom skola, kontor, vårdcentraler och idrottsanläggningar.
Den ena dagen blir inte den andra lik och möten med andra människor är en stor del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker nu två lokalvårdare som har några års erfarenhet inom lokalvård eller fastighetsservice av annat slag. Du skall vara serviceinriktad, noggrann och flexibel då omplanering av arbete kan ske i samband med ledighet och ombyggnationer. Du skall även ha god initiativförmåga och kunna arbeta självständigt. Du skall behärska svenska i tal och skrift då arbetet till stor del innefattar bemötande med våra kunder.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Meriterande är om du har kunskap inom specialstäd, golvvård och städmaskiner. 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
1 st. Vikariat i ett år, med möjlighet för att förlänga.

Omfattning
1 st. Heltid, normalt är arbetstiden förlagd vardag.

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenkommelse

Sista ansökningsdag
2018-05-23

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Anita Zukanovic,
Park-Gata och Lokalvårdschef, 0345-181 03
Kommunal expedition Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar
Vill du bli en av oss- tveka inte att höra av sig snarast.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 


Visa annons som pdf