Laholm:2018:110

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Undersköterska, pool till hemtjänst Väster


Är du undersköterska, söker nya utmaningar och vill vara med och påverka din arbetstid? Då är du välkommen med din ansökan till oss i hemtjänst Väster!

 

Beskrivning

I dagsläget servar vi ungefär 130 brukare i området och gränsar både mot Örkelljunga och Båstad kommun.

Vi arbetar med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och individuell schemaplanering, vilket innebär att du själv bestämmer hur mycket du vill arbeta. Du kommer också att ha en stor möjlighet att påverka dina arbetstider tillsammans med dina arbetskamrater så att de passar dig. För oss är det viktigt att man trivs i arbetsgruppen och att vi har roligt på arbetet.


Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska inom hemtjänsten innebär arbete i ordinärt boende. Du kommer att utföra omvårdnad och sjukvård för äldre, rapportera och dokumentera. Vi utför både service- och omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggarnas beslut, samt delegerade HSL insatser efter ett mycket nära samarbete med sjuksköterska och rehabpersonal i området.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är ett krav att du har B-körkort.

 

Du kommer att ingå i en poolgrupp som består av 3 personer som arbetar dagar och kvällar, där de bäst behövs för tillfället. Därför är det viktigt att du är flexibel och kan omplanera din dag och dina arbetsuppgifter med kort varsel. Vi jobbar för att våra brukare ska ha en god livskvalitet och ett brukarinflytande, därför söker vi dig som är lyhörd för brukarnas behov och ansvarstagande i ditt arbete.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid eller annan önskad sysselsättningsgrad. Vänligen uppge vilken sysselsättningsgrad du önskar i din ansökan.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Enhetschef Hemtjänst Väster, Åsa Lundin 0702-20 07 14

Sista ansökningsdag
2018-05-16

Övriga upplysningar

Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonsförsäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf