Laholm:2018:112

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 Lärare svenska/sva och tyska till Lagaholmsskolan


Lagaholmsskolan är kommunens största 7-9 skola med ca 350 elever och ca 40 medarbetare. Skolan ligger centralt i Laholm vägg i vägg med Osbecks gymnasiet. I nära anslutning till skolan ligger Folkhälsocentrum där skolan har sin idrott i rymliga hallar. Vi hittar också en modern friidrottsanläggning och fotbollsplan där. Hos oss går elever från Mellbystrand och centrala Laholm.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att undervisa våra elever i svenska/svenska som andraspråk och tyska. Vi är ett lärarlag som trivs bra ihop strävar efter att jobba kollegialt utan att för den skull ta bort varje lärares individuella styrkor. Vi gör gärna planeringar ihop och samarbetar kring prov och rättningar. Vi utbyter också erfarenheter och rättar till exempel nationella prov tillsammans.

 

På Lagaholmsskolan jobbar vi både i arbetslag och ämneslag och vi månar om att hålla tiden för undervisning fredad så att lärare kan få vara lärare. Vi jobbar med mentorer och samordnare som bland annat har till uppgift att avlasta lärarnas administrativa uppdrag.

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i svenska/svenska som andraspåk och tyska med behörighet att undervisa i åk 7-9.
Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet är det bra om du i ditt personliga brev berättar varför just du skulle vara rätt person för Lagaholmsskolan.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Ansök snarast då intervjuer kan genomföras under ansökningstiden.

Anställningsform
75 - 100% tillsvidare, ferietjänst


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Viveka Lennse Johansson Rektor 0430-153 36

Fackliga upplysningar

Nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-05-20

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf