Laholm:2018:114

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Förskollärare till Bullerbyns förskola


Är du vår nya kollega?
Vi söker engagerad och entusiastisk förskollärare till Bullerbyns förskola i Våxtorp. Du ska i ditt arbete våga prova nya outforskade vägar tillsammans med barnen och kollegorna, arbeta för verksamhetsutveckling samt se till barnets bästa i alla lägen. Våra ledord är skratt, glädje och gemenskap.

Bullerbyns förskola är belägen i Våxtorp. Förskolan är idag uppdelad på 5 avdelningar, 2 st 1-3 års avdelningar, 1 st 3-4 årsavdelning och 2 st 3-5 årsavdelningar. Tjänsten är placerad på avdelning med barn 3-5 år.

Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Förskolan använder sig av IKT som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Avdelningarna arbetar med dator och Ipad samt projektor. Avdelningarna använder sig av V-klass som ett verktyg för dokumentation samt för att göra föräldrarna delaktiga i den dagliga verksamheten.

Laholms kommun arbetar årligen fram en kompetensutvecklingsplan för att säkerställa att pedagogerna erbjuds fortbildning så att det pedagogiska arbetet fortsätter att utvecklas ute i verksamheterna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Du är delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola och i vardagen delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom tar del av andras.
En del av förskolans närmiljö är skog, och det gör att vi utforskar den tillsammans med barnen. Vi vet att barn lär sig i alla sammanhang och tillsammans med varandra, därför är utemiljön en viktig del i det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer
Legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Du ska vara väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i läroplanen och ha god förmåga att omsätta våra styrdokument både i praktik och teori. Vi ser gärna att du har fördjupad kompetens inom pedagogisk dokumentation och/eller IKT. Önskvärt är att du har VFU-handledarutbildning men det är inget krav.


Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan. Du ser möjligheter i mångfald och variation. Du har en förmåga att kommunicera, samordna och leda. Utgångspunkten i ditt yrkesutövande är med hjälp av ett lösningsinriktat fokus.

                                                                                                                               

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din lärarlegitimation om du har erhållit den.


Anställningsform
Heltid, Tillsvidareanställning


Tillträdesdag

1 augusti eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lisbeth Hindgren, tel 0701-66 53 17

 

Fackliga upplysningar

Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-05-22

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare publicering av denna annons.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
 


Visa annons som pdf