Laholm:2018:119

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Konst- och medielärare till Kulturskolan i Laholm    

Beskrivning

Kulturskolan är en enhet som tillhör Utbildning inom Kultur- och Utvecklingsverksamheten i Laholm. Kulturskolan i Laholm är en frivillig verksamhet som erbjuder barn och ungdomar undervisning i Konst- och Medier, Musik och Scenkonst. Alla inskrivna elever erbjuds också en plats i en av våra körer oavsett vilket ämne de har. Huvuddelen av undervisningen sker i Kulturskolans egna lokaler på Campus Laholm under eftermiddagar och kvällar.

 

På grund av utökat behov under läsåret 2018/2019 söker vi en ny medarbetare i konst-och medier från och med augusti 2018.Arbetsuppgifter
Gruppundervisning från F-klass till gymnasieålder i följande ämnen:

·         Serieteckning

·         Digitalskapande

·         Bild- och form

 

Du kommer också att bidra till marknadsföringsgruppen och producera material till Kulturskolans marknadsföring, reklam och sociala medier.

Det är viktigt att möta varje elev på deras egen nivå och hjälpa dem att utvecklas efter deras individuella behov. Du kommer också att vara delaktig i Kulturskolans konsertprogram och föreställningar under läsåret. Planering, marknadsföring och elevrekrytering ingår också i tjänsten. Kursutveckling och förmåga att utveckla nya uttrycksformer som når elevernas individuella behov är avgörande.Kvalifikationer

Ämneslärare i bild med inriktning media eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har mycket goda datorkunskaper i olika ämnesspecifika program, till exempel Photoshop, Premiere Pro, Toon Boom, iStop Motion och InDesign och en arbetserfarenhet av OSX, iOS och Windows.

För tjänsten krävs samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till helhetssyn.

Möjlighet att kunna undervisa i andra media-ämnen är meriterande.Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
50% tidsbegränsad tjänst under läsåret 2018/19


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Jon Brooks 070 519 40 72

Fackliga Upplysningar

Nås via Laholms kommuns växel 0430-15000

Sista ansökningsdag
2018-05-28

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf