Laholm:2018:120

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Lärare i MA NO åk 7-9 LagaholmsskolanLagaholmsskolan är kommunens största 7-9 - skola med ca 350 elever och runt 40 engagerade och glada lärare och annan skolpersonal. Skolan har en rektor och en biträdande rektor.

Skolan ligger centralt i Laholm vägg i vägg med Osbecksgymnasiet. I nära anslutning till skolan ligger Folkhälsocentrum där skolan har sin idrott i rymliga hallar. Vi hittar också en modern friidrottsanläggning och fotbollsplan där. Hos oss går elever från Mellbystrand och centrala Laholm.


Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att undervisa våra elever i matematik och no-ämnena. Vi jobbar i arbetslag och ämneslag och vi månar om att hålla tiden för undervisning fredad så att lärare kan få vara lärare. Vi jobbar med mentorer och samordnare som bland annat har till uppgift att avlasta lärarnas administrativa uppdrag.

 

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen för åk 7 – 9.  Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet är det bra om du i ditt personliga brev berättar varför just du skulle vara rätt person för Lagaholmsskolan.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

2018-08-13

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Viveka Lennse Johansson, 0722–134 499

 

Upplysningar

Kan erhållas via Laholms kommuns växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2018-05-28


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf