Laholm:2018:121

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 


Enhetschef till Vuxenenheten

 

Vill du vara med och leda i vårt utvecklingsarbete byggt på forskning, erfarenhet och medskapande för brukarens bästa?

 

Socialtjänsten i Laholm är en verksamhet i utveckling. Målbilden vi arbetar mot är: ”Nöjda medborgare som tillsammans med oss utformar socialtjänstens innehåll och utveckling. Vi är en pigg, nyfiken, modig och tillitsfull organisation som aktivit bidrar till samhällsutvecklingen.”

 

Myndighetsavdelningen har en utpräglad samverkanskultur både internt och externt och har en kunnig och engagerad arbetsgrupp och ett öppet klimat. Tjänsten inbegriper enhetsansvar för handläggning vuxna, boende- samt missbrukshandläggning. Du arbetar nära övriga enhetschefer både på avdelning- och förvaltning. Som ledare är vi: Förebilder, Engagerande, Medskapande, Modiga och Ansvarstagande.

 

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som enhetschef tillsammans med kollegor i ledningsgruppen inbegriper att ansvara för arbetsledning, planering och ledning av verksamheten utifrån nämndsplanen.

Kvalifikationer:

Socionom eller, enligt arbetsgivaren, likvärdig utbildning. Mångårig erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom socialtjänstens verksamhetsområde. Tidigare erfarenhet av att vara chef. Ditt ledarskap kännetecknas av engagemang, tydlighet och en vilja att leda. Du är handlingskraftig och har förmåga att skapa en god arbetsmiljö. Du ska kunna motivera och ge stöd samt handleda medarbetarna.

B- Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid.


Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.


Upplysningar
Charlotta Magnusson Avdelningschef 0790-778112

 

Fackliga upplysningar

Carina Wesselgård, SSR, 0430-158 48

Gert-Åke Benson, Vision 0430-156 68

 

Sista ansökningsdag
2018-05-25

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

 

Information till annonssäljare:

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare publicering av denna annons.Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


 


Visa annons som pdf