Mobila fritidsledare till vår nya verksamhet i Hylte kommun
Hylte:2017:226


Under 2018 kommer Hylte kommun att starta upp mobil fritidsgårdsverksamhet som kommer att fokusera på ungdomar i åldrarna 13-18 år. Den mobila fritidsgården ska bedriva uppsökande verksamhet i de kringliggande orterna i Hylte kommun. Verksamheten ska genomsyras av ett härligt och varmt bemötande som utgår från en schysst människosyn och en stabil värdegrund! Är du den vi söker?

 

Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


 

Arbetsuppgifter
Som mobil fritidsledare i Hylte kommun är du ansvarig för att planera, genomföra och driva verksamheten i enighet med verksamhetsplanen. Den kommer initialt att utarbetas av dig som fritidsledare tillsammans med kollegor och ansvarig chef. I dialog med ungdomarna planerar och genomför du sedan aktiviteter i linje med verksamhetens mål. Alla fritidsledare utgår från Hylte fritidsgård i Hyltebruk.

 

Då vi vill att den mobila fritidsgården ska attrahera ungdomar med olika intressen är det viktigt att du aktivt skapar kontakter i närområdet som kan gynna bredden i verksamheten, utöver detta ska det ske en kontinuerlig omvärldsbevakning.

 

Ett viktigt fokus för dig blir att se till att alla deltagande ungdomar känner sig trygga och välkomna. Du skall fungera som inspiratör och god förebild samt verka för delaktighet och inflytande.Personlighet, utbildning och bakgrund
Vi söker dig som är initiativrik, strukturerad och van att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang i frågor som rör ungdomars delaktighet och fritid, vilket du kan förmedla på ett entusiasmerande sätt! Du är lyhörd och prestigelös och du har lätt för att skapa förtroende hos människor i din omgivning samtidigt som du tydligt skiljer på det privata och professionella. Du är trygg i dig själv och allas lika värde oavsett bakgrund är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du har en utbildning som fritidsledare. Alternativt en utbildning inom hälsa, beteendevetenskap, pedagogik eller liknande. Utbildning är dock ej ett krav. Utöver detta är det meriterande med någon form av övrig kunskap som kan komma till nytta i verksamheten. Att hantera sociala medier är en självklarhet då det är vår främsta informationskanal. Körkort är ett stort plus.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
4 st tillsvidaretjänster

 

Omfattning

Ca 75 %

Arbetstiden är förlagd till dag, eftermiddag och kväll


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
I början av 2018 enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-11-19

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef; 0345-180 42, josef.onnhed@hylte.se

 

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 

 

 

 


 


Visa annons som pdf