VA maskinist vatten och avlopp
Hylte:2017:121

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra.

 

Samhällsbyggnadskontoret, vatten och renhållningsenheten i Hylte kommun ansvarar för drift och underhåll av kommunens reningsverk, vattenverk, pumpstationer, tryckstegringsstationer, ledningsnät och avfallsverksamhet. Hylte kommun söker en VA-maskinist till vatten och renhållningsenheten. vatten och renhållningsenheten består av 1 driftsingenjör, 1 projektingenjör, 4 maskinister.


Arbetsbeskrivning

I din roll som VA-maskinist kommer du att ha kontakt och samarbete med både kommuninvånare samt tjänstemän inom kommunen. Du ansvarar för tillsyn, drift, underhåll vid kommunens Va-anläggningar. Detta innebär att du till exempel ska se till att all utrustning underhålls och används på rätt sätt, utföra vattenmätarbyten, spolningar, reparations- och underhållsarbeten vid kommunens Va-anläggningar. Du kommer även se till att driften av Va-anläggningarna sköts enligt driftsinstruktioner och myndighetskrav. Säkerställa att provtagning sker enligt myndighetskrav samt initiera till förändringar och effektivisering.

Tjänsten kräver stort eget ansvar och du kommer att rapportera driftdata till driftingenjören.

 

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du har gymnasiekompetens inom teknik alt teknisk utbildning inom VA-området. Erfarenhet från liknade befattning är meriterande. Arbetet innebär mycket eget ansvar, vilket gör att du måste kunna arbete självständigt och ha en god initiativförmåga. Du ska ha god datorvana och kunna hantera MS-Office. Du ska vara praktiskt lagd och kunna jobba metodiskt. Då arbetet innehåller många kontakter med kommuninvånare och tjänstemän inom kommunen, ska du ha en väl utvecklad samarbetsförmåga.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Välkommen med din ansökan!

Körkort
B körkort fordras. BE kort är meriterande


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning,
provanställning tillämpas

Omfattning
Heltid 100%

Lön
Enligt kollektivavtal

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2017-06-08

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Carolina Storberg, Vatten och renhållningschef 07337-183 67

Mattias Andersson, Driftingenjör 07337-183 68

Camilla Gustavsson SKAF       0345-181 95

Övriga upplysningar

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan