Grundskollärare till Landeryds skola, årskurs 1-3
Hylte:2018:93

Skolan i Hylte kommun är inne i ett spännande utvecklingsskede i vilket skolutveckling på vetenskaplig grund och kompetensutveckling i samarbete med Umeå universitet och högskolan i Halmstad är en viktig del.  Andra delar är stärkt pedagogiskt ledarskap, digitalisering och satsningar inom elevhälsan. Vi vill rusta våra barn med tillit, kunskaper, framtidstro och livsdrömmar.

 

Landeryds F-6-skola är en liten mångkulturell landsbygdsskola som präglas av närhet i relationerna mellan elever och lärare och närhet till det omgivande samhället.

Arbetsbeskrivning
Inför läsåret 2018/2019 behöver vi förstärka vår arbetsgrupp med nya krafter då flera medarbetare går i pension eller går på föräldraledighet. Landeryds skola är just nu i en utvecklingsfas där vi arbetar med att hitta former för att arbeta systematiskt med att stärka elevernas lärande. Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta tillsammans och som ser lärarnas lärande som en viktig del i att utveckla elevernas lärande.

Du är behörig att undervisa i årskurs 1-3 och har ett formativt förhållningssätt och ett medvetet språkutvecklande arbetssätt. I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten. Att möta eleverna där de befinner sig är en självklar utgångspunkt i din undervisning.

Vi vill att du präglas av nyfikenhet i ditt möte med eleverna och att du i samarbete med andra skapar förutsättningar för ett klassrumsklimat där eleverna känner så stark tilltro till sig själva, sitt värde och sina kunskaper att de tycker att det är spännande att möta nytt – ny kunskap, nya människor och nya utmaningar.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i årskurs 1-3.

Då arbetet bygger på nära samarbete med kollegor, rektor och vårdnadshavare är bemötande och samarbetsförmåga viktiga egenskaper. Att arbeta effektivt för att nå gemensamma mål är en del av din vardag.

I uppdraget ingår att tillsammans med andra hitta kreativa och flexibla lösningar för att möta individens och gruppens behov samt att skapa former för reellt inflytande för eleverna i skolan.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning
80-100%

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
2018-08-13, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-06-08


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rebecka Vesterlund, rektor, 0731-47 25 32


Lärarförbundet expedition Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund expedition Hylte, Facklig representant 0345-18142

Kommunal expedition 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser.  För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf