Omsorgsassistenter till Natteamet
Hylte:2018:63

Nu söker Vi tre utbildade undersköterskor som omsorgsassistenter till Natteamet i Hylte kommun.


Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 

För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 


Arbetsbeskrivning
Natteamet arbetar både på särskilt boende och i ordinärt boende (hemtjänst). Du är basplacerad på särskilda boendet i Hyltebruk eller Torup, men kan vid behov få byta enhet.

Arbetet består av att ge omsorgstagarna en lugn och trygg natt med god vård och omsorg för att denne ska vakna utvilad till en dag med aktiviteter efter förmåga.

Kvalifikationer          
Du som söker tjänsten ska vara utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du är trygg i dig själv och kan arbeta självständigt men även i grupp. I yrket ser vi att du har ett empatisk förhållningsätt, visar respekt för omsorgstagaren och dina kollegor, har lätt för att kommunicera och att du är kreativ.

Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av dokumentationsprogrammet Treserva och planeringsprogrammet TES.

Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
3 st. vikariat t.o.m. 18-09-30

Omfattning
Deltid 67 %, 73 % och 78 %

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
2018-05-01 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2018-04-25

Löpande urval och intervjuer kan komma att bli aktuellt under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Mona Finnum, Enhetschef
0345 – 182 60

Kommunal exp. Hylte, facklig representant
0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf