Grundskollärare i idrott och hälsa
Hylte:2017:181

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Skolan i Hylte kommun är inne i ett spännande utvecklingsskede i vilket skolutveckling på vetenskaplig grund och kompetensutveckling i samarbete med Umeå universitet och högskolan i Halmstad är en viktig del. Stärkt pedagogiskt ledarskap, digitalisering, skolutveckling på vetenskaplig grund och satsningar inom elevhälsan är några av huvudprocesserna.  Vi vill rusta våra elever med tillit, kunskap, framtidstro och livsdrömmar.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.

Landeryds skola
Landeryds skola är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. Skolan är en mångkulturell landsbygdsskola som präglas av nära relationer mellan elever och lärare och närhet till det omgivande samhället.


Arbetsbeskrivning

Vi vill att du präglas av nyfikenhet i ditt möte med eleverna och att du i samarbete med andra skapar förutsättningar för ett klassrumsklimat där eleverna känner så stark tilltro till sig själva, sitt värde och sina kunskaper att det är spännande att möta nytt – ny kunskap, nya människor och nya utmaningar.

 

I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av undervisning och utveckling av den pedagogiska verksamheten. Vidare kommer du tillsammans med andra hitta kreativa och flexibla lösningar för att möta individens och gruppens behov samt att skapa former för reellt inflytande för barnen. Att arbeta effektivt för att nå gemensamma mål är en del av din vardag.

 

Kvalifikationer
Du har lärarexamen och behörighet att undervisa i Idrott och hälsa samt övrigt ämne. Tidigare erfarenhet är meriterande, men vi välkomnar också dig som är nyutexaminerad. Då arbetet bygger på nära samarbete med kollegor, rektor och vårdnadshavare är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för utomhuspedagogik. Du har erfarenhet av eller är nyfiken på språkstärkande arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
2017-09-30
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2017-09-17

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Rebecka Vesterlund, rektor, 0731-47 25 32

Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf