Undersköterskor till omsorg i ordinärt boende i Torup
Hylte:2018:84

Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp till omsorgstagare i ordinärt boende i Torup.


Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor. Att arbeta inom omsorg i ordinärt boende är ett fartfullt arbete med frihet under ansvar. Ditt arbete innebär mycket resor mellan omsorgstagares hem varför körkort är ett krav.

 

Du arbetar i team i nära samarbete med sjuksköterskor, rehabpersonal och enhetschef. Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga då du förväntas delta aktivt i teamarbetet. Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och du förväntas ge en god vård och omsorg.

Du är personlig kontakt till en eller flera omsorgstagare och ansvarar bland annat för att upprätta och följa upp genomförandeplaner. Dokumentation samt hälso- och sjukvårdande insatser ingår i det dagliga arbetet.
 
Kvalifikationer
- Du ska ha en gymnasieutbildning med undersköterskekompetens
- Du har ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och situation
- Arbetet kräver att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga
- B-körkort är ett krav


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
2 st. tillsvidare

 

Omfattning

75%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-06-03

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Upplysningar
Marina Torstensson, enhetschef ordinärt boende i Torup, 0345-184 52

 

Kommunals expedition, 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf