Undersköterskor till särskilt boende i Hyltebruk
Hylte:2018:25

Hylte - lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Nu söker vi dig som vill arbeta som undersköterska på särskilt boende i Hyltebruk.

Det är ett boende i två plan med totalt 75 lägenheter. Här finns en demensenhet, en korttidsenhet med växelvårdsplatser samt tillgång till parboende. Vi har två lediga tjänster varav den ena på korttidsenheten.  

 

Arbetsbeskrivning
Varje enhet på särskilt boende i Hyltebruk arbetar i team i nära samarbete med sjuksköterskor, rehabpersonal och enhetschef. Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga då du förväntas delta aktivt i teamarbetet. Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och du förväntas ge en god vård och omsorg.

Arbetet på särskilt boende i Hyltebruk är anpassat efter individen. Du är personlig kontakt till en eller flera omsorgstagare och ansvarar bland annat för att upprätta och följa upp genomförandeplaner. Dokumentation samt hälso- och sjukvårdande insatser ingår i det dagliga arbetet.

Att arbeta med socialt innehåll i vardagen och olika former av aktivering är prioriterat. Du har en viktig del i att driva och utveckla verksamheten.


Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska och erfarenhet av social omvårdnad samt hälso- och sjukvårdande insatser är meriterande. Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med äldre. Du har ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och situation. Ett gott bemötande är en självklarhet och du ska ha viljan att ge omsorgstagarna det lilla extra. God data- och dokumentationsvana är meriterande.

Arbetet kräver att du är lyhörd och flexibel i arbetsgruppen, har en god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. Hänsyn kommer att tas till dessa personliga förmågor.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
1 st. Vikariat t.o.m. 2018-12-31

2 st. tillsvidare

 

Omfattning

Deltid

 

Vi tillämpar tvättstugeschema som arbetstidsmodell

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-02-28

 

Upplysningar
Alexandra Ciobanu, enhetschef särskilt boende Hyltebruk, tfn. 0345-181 83

 

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 

 
 


Visa annons som pdf