Lärare i åldrar 1-6 till Kråkbergsskolan, Hylte Kommun
Hylte:2018:54

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser.  

För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Kråkbergsskolan söker pedagoger till nybyggd skola i Hylte tätort!

Kråkbergsskolan är ett låg – och mellanstadium i Hylte tätort. Vi står inför en spännande förändring då vi kommande läsår startar upp med en helt nybyggd skola och helt ny utemiljö.

Kråkbergsskolan håller öppet hus den 23 april 2018, kl 14.00 – 17.00. Kom och se vår nya fina skola, träffa personal och ställ en massa nyfikna frågor.

Varmt välkomna hälsar skolledning och personal.

Läs mer om vår nya skola här http://hylte.se/utbildningbarnomsorg/grundskola/ornaskolan06.4.1ceb926d12c876b6fe180004477.html

 

Arbetsbeskrivning
Inför läsåret 2018 söker vi lärare som brinner för att skapa en god lärmiljö för eleverna och på så vis få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten.

Tjänsten omfattar undervisning i ämnena svenska/SO alternativt MA/NO.

 

Eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje elev. Du bedriver en kreativ undervisning med strategier för att nå eleverna och främja deras kunskapsutveckling.

Vi söker dig som vill arbeta med engagerade kollegor och som ser arbetsmiljön som en viktig del i arbetet. Med en tjänst på Kråkbergsskolan har Du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med behörighet att undervisa i grundskolans år 1-6.

Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande.

Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi ser också gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
3 st. Tillsvidare.

Omfattning
100%

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag
2018-04-22

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Helene Jangen, rektor, telefonnummer 0729818383
Lärarförbundet exp Hylte facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142
Kommunal exp.: 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

  

 


 


Visa annons som pdf