Grundskollärare med försteläraruppdrag
Hylte:2017:179

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Skolan i Hylte kommun är inne i ett spännande utvecklingsskede i vilket skolutveckling på vetenskaplig grund och kompetensutveckling i samarbete med Umeå universitet och högskolan i Halmstad är en viktig del. Stärkt pedagogiskt ledarskap, digitalisering, skolutveckling på vetenskaplig grund och satsningar inom elevhälsan är några av huvudprocesserna. Vi vill rusta våra elever med tillit, kunskap, framtidstro och livsdrömmar.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.

Landeryds skola
Landeryds skola är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. Skolan är en mångkulturell landsbygdsskola som präglas av nära relationer mellan elever och lärare och närhet till det omgivande samhället.

 

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår planering och genomförande av undervisning. Vi vill att du präglas av nyfikenhet i ditt möte med eleverna och att du i samarbete med andra skapar förutsättningar för ett klassrumsklimat där eleverna känner så stark tilltro till sig själva, sitt värde och sina kunskaper att det är spännande att möta nytt – ny kunskap, nya människor och nya utmaningar.

 

Försteläraruppdragets fokus är att arbeta språkutvecklande och att leda kollegialt lärande på skolan. Du kommer att arbeta med att stärka lärarnas förmåga att använda varandra som resurser i undervisningen, stödja dem i att förankra undervisningen i forskning och beprövad erfarenhet. Du kommer också att skapa förutsättningar för lärarna att gemensamt utveckla sin egen praktik och driva sin egen professionsutveckling samt främja en likvärdig undervisning.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och har minst fyra års erfarenhet av undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. Du har en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Då arbetet bygger på nära samarbete med kollegor, rektor och vårdnadshavare är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för utomhuspedagogik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
Heltid 

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
2017-09-30
Eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-09-17

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Rebecka Vesterlund, rektor, 0731-47 25 32

Lärarförbundet exp Hylte, Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp Hylte, Facklig representant 0345-18142

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf