Speciallärare inriktning MA till Örnaskolan
Hylte:2018:95

Örnaskolans högstadium
Vi som jobbar på Örnaskolans högstadium har ett betydelsefullt och lärorikt uppdrag! Vi arbetar med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och för att kunna fortsätta sin resa mot vuxenlivet.

På Örnaskolans högstadium ges du möjlighet att göra skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du ges möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Som ett led i detta ingår bland annat en stor digital satsning under 3 år och kollegiallt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan.

 

Som lärare på Örnaskolan ägnar du dig helt åt din undervisning då vi från och med hösten har heltidanställda mentorer som sköter det elevsocialarbetet och klassföreståndarskapet.

 

Elevantalet på Örnaskolans högstadium växer och nu behöver vi din hjälp för att utvecklas vidare!   

Arbetsbeskrivning
Nu tar vi nästa steg i utvecklingsarbetet kring barn i behov av särskilt stöd. I det arbetet behöver vi dig som är utbildad lärare eller speciallärare och som brinner för att arbeta med barn med särskilda behov.
Du kommer undervisa främst i Ma/No i grundskolan 7-9.

 

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska vara utbildad speciallärare eller grundskollärare årskurs 7-9.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Tidigare erfarenhet är inget måste, du som nyexaminerad är lika välkommen!
 
Då arbetet kretsar kring kontakt med människor är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi vill att du som söker kan leda, driva, motivera och skapa förståelse. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du ska verka för ett lärande och innovativt klimat.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-05-31

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:0733-718120

Biträdande Rektor Maths Salo:0733-718366

Lärarförbundets expedition:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition:0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf