Socialsekreterare för ensamkommande barn
Hylte:2018:77

Hylte - lite enklare                                                                                                                    Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Enheten Socialtjänst, Barn och Unga 

Enheten Barn och Unga inom Individ och familjeomsorgen i Hyltebruk är en del av Hylte kommuns socialtjänst. Enheten leds av en enhetschef och består av två förste socialsekreterare, socialsekreterare, familjerätts- och familjehemssekreterare, öppenvård, stödboende och administratör.

 

Arbetsbeskrivning

Som socialsekreterare för ensamkommande barn arbetar du i ett team tillsammans med andra socialsekreterare. Som stöd i arbetet finns tillgång till nära arbetsledning av förste socialsekreteraren.

 

Du kommer att handlägga och dokumentera utifrån SoL och LVU samt annan gällande lagstiftning inom området. Vi arbetar enligt BBIC. Extern handledning finns.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete som socialsekreterare och/eller erfarenhet av att ha arbetat på HVB för ensamkommande barn är en merit. Du ska behärska socialtjänstlagen. Du är flexibel och serviceinriktad och genuin förmåga att kommunicera och samverka på ett respektfullt sätt. Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, stresstålighet och förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha god förmåga till reflektion och analys samt att uttrycka dig väl i både tal och skrift då arbetet innehåller en stor del dokumentation och administration. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.                                                                                                      
Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2018-05-31

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Sofie Matovic  Enhetschef,
sofie.matovic@hylte.se

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

Fackförbundet SSR, Aferdita Gashi, nås via kontaktcenter 0345-180 00


Övriga upplysningar

Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningsperioden så vänta inte med att lämna in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 

 


 


Visa annons som pdf