Fritidspedagoger/lärare i fritidshem, Hylte kommun
Hylte:2018:53

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Kråkbergsskolan

Kråkbergsskolan är ett låg – och mellanstadium i Hylte tätort. Vi står inför en spännande förändring då vi startat upp en helt nybyggd skola och helt ny utemiljö.

 

Kråkbergsskolan håller öppet hus den 23 april 2018, kl 14.00 – 17.00. Kom och se vår nya fina skola, träffa personal och ställ en massa nyfikna frågor.

Varmt välkomna hälsar skolledning och personal.

Läs mer om vår nya skola här http://hylte.se/utbildningbarnomsorg/grundskola/ornaskolan06.4.1ceb926d12c876b6fe180004477.htmlArbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer utgöras av att bedriva den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet/skolan där du aktivt kommer planera och medverka till en utvecklande och meningsfull vardag för barn/elever.

 

Vår strävan med det pedagogiska arbetet är att väcka barnens nyfikenhet och lust att lära. Som fritidspedagog på Kråkbergsskolan kommer du att få arbeta med din pedagogik för att skapa goda förutsättningar för lärande hos varje elev utifrån elevens förutsättningar. På så vis kommer ditt arbete att utgöras av att få barn/elever att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten.

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag, med gemensamt ansvar för helheten på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Fritidspedagogutbildning alternativt lärare tidiga år. 

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
1 st. tillsvidareanställningar

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-04-22

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Helene Jangen, rektor, telefonnummer 0729818383
Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142

Kommunal exp.: 0345-181 98

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 


 


Visa annons som pdf